Boek recensies

Brave new love – Diverse auteurs

Vandaag heb ik een nieuwe recensie voor jullie, namelijk van het boek: Brave new love geschreven door Diverse Nederlandse en Vlaamse auteurs. Laten we snel beginnen…

Brave New Love

Titel: Brave New Love

Auteur: Diverse Nederlandse en Vlaamse auteurs

Durf jij jezelf te zijn?

Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je in opstand moet komen tegen alles wat je hebt geleerd?

In de bundel Brave New Love laten tien Nederlandse YA-auteurs met hun verhalen zien dat diversiteit belangrijk is. Dat je mag zijn wie je bent. Dat je daardoor een vleugje magie in je leven kunt toelaten.

Dit boek bevat 10 korte verhalen die diversiteit bevatten. Allemaal hebben ze ook een magisch aspect. Hoewel ik in het begin wat twijfelde of ik dit boek wel zou lezen aangezien ik meestal niet zo van de magische personages ben (geef mij maar een contemporary) wou ik het toch proberen – aangezien ik van korte verhalen hou- Dit boek werd mij aangeboden als recensie exemplaar door Dutch Venture Publishing aangezien ik in hun streetteam zit en ik meedoe aan de blogtour voor dit boek.

Toen ik begon met lezen kwam ik wat moeilijk in het eerste verhaal. Maar eenmaal halfweg in dat verhaal vond ik het superspannend! Ik moest weten wat er in ieder verhaal gebeurde. Het magische aspect stoorde me ook niet echt in de verhalen. Ik vond deze verhalen echt heel leuk en raad ze zeker aan!

Ik geef dit boek een 4/5 aangezien natuurlijk niet ieder verhaal mij kan bekoren (wat normaal is. Maar ik vond dit boek echt heel leuk.

Brave new love komt op 1 juli uit (dan zal ik alle verkoop linkjes hieronder plaatsen) En wil je je boek laten signeren door meerdere van deze auteurs? Kom dan zeker op 1 juli naar boekhandel Van Pierre in Eindhoven (ik zal ook aanwezig zijn dus dan kunnen we lekker over dit boek kletsen!)

Dit was mijn recensie van Brave new love geschreven door Diverse Nederlandse en Vlaamse auteurs, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself X Chelsey

Advertenties

2 gedachten over “Brave new love – Diverse auteurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s