Boek recensies

Hard tegen hart – Karen Wijns

Hey vandaag heb ik weer een recensie voor jullie, namelijk van het boek: Hard tegen hart geschreven door Karen Wijns. Laten we snel beginnen…

voorkant boek

Titel: Hard tegen hart

Auteur: Karen Wijns

Prins Victor van Tolosa kan zijn ogen niet geloven. De privédetective die hun beveiliging zal moderniseren, is de verdwenen prinses Katharina van Saval! Een blik is voldoende om het vuur van zijn passie aan te wakkeren.
Hij gooit al zijn charmes in de strijd, zonder het verhoopte resultaat. Naarmate de tijd verstrijkt, leert hij meer over Katharina en haar verleden. Om hun ontluikende liefde te redden, moet hij haar laatste mysteries ontrafelen: waarom is ze jaren geleden gevlucht? En voor wie?
Vanaf hun eerste ontmoeting weet Katharina dat Victor haar in moeilijkheden zal brengen. Koppig weigert ze haar vrijheid op het spel te zetten, zelfs niet voor een veel te aantrekkelijke man met smeulende, groene ogen.
Wanneer ze dichter naar elkaar toe groeien, wordt ze voor een hartverscheurende keuze geplaatst. Wat ze ook doet, op het einde wacht verdriet. Want het kwaad dat haar onverbiddelijk achtervolgt, zal pas stoppen als hij haar opnieuw in zijn klauwen heeft. En iedereen waar ze om geeft kan en zal tegen haar gebruikt worden…

Toen ik een berichtje op Facebook zag staan van Karen die mensen zocht om haar boek te recenseren was ik meteen nieuwsgierig. Een verhaal over een verloren prinses en gevaar! HELL JEAH!!! Door stage en werk kwam ik er jammer genoeg niet snel aan toe om dit boek te lezen en toen geraakte ik in een reading slump (not fun!). Maar toen mijn examens eindelijk gedaan waren en ik te horen kreeg dat ik geslaagd was startte ik dit boek te lezen en ik las het binnen een paar dagen uit!

De schrijfstijl van Karen is zo mooi en vlot dat je wilt verder lezen aangezien je moet weten wat er gebeurd met de personages. Het verhaal is ook heel spannend aangezien je niet weet wat er met Katharina is gebeurd. Langzaam wordt dit in stukjes verteld waardoor je nieuwsgierig word en hierna wilt weten of ze veilig blijft.

Ik had verwacht dat dit verhaal echt heel romance heavy zou zijn maar dit verhaal draait eigenlijk meer over wat met Katherina is gebeurd dan de romance tussen Victor en Katherina. De romantiek word wel rustig opgebouwd waardoor het gelukkig geen insta love is.

Dit verhaal heeft me aangenaam verrast en ik geef het daarom ook 4/5 sterren. Ik kan ook niet wachten tot de andere delen in deze serie uitkomen. Ik heb nu al het gevoel dat Karen een van mijn favoriete schrijvers zal worden.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

ISBN:  9789463422857

Publicatiedatum: September 2017

Genre: New adult- volwassen fictie

Aantal bladzijdes: 308 p

 

Koop het boek hier:

bol.com: HIER!

Standaard boekhandel: HIER!

Bookspot: HIER!

Dit was mijn recensie van Hard tegen hart geschreven door Karen Wijns, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog!

Alwaysbeyourself X Chelsey

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s